Keith.




Igår kväll så kollade jag på filmen Keith. Om du någon gång har vilat ögonen på den fina filmen A walk to remember, då kommer du älska denna. Och även om du inte har sett A walk to remember finns det en stor chans att du kommer älska den endå.

Jag hade inte så höga förväntningar när jag började kolla. Det var liksom, visst Jesse McCartney och den där tjejen som spelade någon liten roll i One Tree Hill. Men wow, jag blev så berörd av filmen. Tårarna rann i mängder flera gånger.

Jag rekomenderar verkligen Keith. Få tag på den på något sett. Du kommer inte att ångra dig!

Citat:
Natalie: I don't care where your gonna be next year, I don't care if you're crazy, god. I just know i wanna be with you, I don't understand what your doing, it seems so pointless, I mean everything seems so pointless but when I'm with you its different, and i don't know why.

Du kan läsa mer om den här underbara filmen här.

Mjölkdrink.



Två bilder på en urgod mjölkdrink som vi gjorde på hemkunskapen här om dagen.

Så här gjorde vi:
Ca 1 dl mjölk.
Så mycket glass du tycker passar, 1 matsked eller mer.
En tesked vaniljsocker, men om du tar två så smakar det godare.
Runt två matskedar kakao.

Häll allting direkt i din mixer, mixa tills det ser bra ut. Häll upp i ett glas. Och ta sedan en sked glass och lägg i. Strö lite kakao över. Klart!

Café.


Idag har jag haft biologiprov, det gick sådär. Det var en fråga jag inte kunde, och den poängen var riktigt hög. But what the hell. Det är bara ett prov...

Efter skolan gick jag och Sofia till ett mysigt litet café och åt gigantiska chokladbollar. Trevlig avslutning på en skön dag. Snart ska jag käka lite middag och dra min röv hem till Bella för lite tjejsnack.

Puss.

Stuck between the burning shade and the faded light.


Sitter här och skriver i word. Repeterar några instuderingsfrågor till biologiprovet imorgon. Kanske inte så bra att börja dagen innan, men det går nog bra. Biologiproven brukar inte vara så svåra. Och så har jag sovmorgon imorgon, första lektionen är inställd...härligt!

Nu ska jag fortsätta lära mig om matspjälkningen! Kramis och sov sött! ♥

The secret life of the american teenager.


Igår kväll så såg jag de första par avsnitten av The Secret Life of the american teenager. Och serien är riktigt bra faktiskt.

Så här beskrivs den:

Skolans tönt Amy blir gravid med skolans casanova Ricky Underwood. Den kristna hejaklacksledaren Grace lovar sina föräldrar att hon ska vara oskuld tills hon gifter sig. Serien fokuserar på ämnet tonårsgraviditeter.

Den låter kanske inte som en höjdare, men man kan bli överraskad. Väldigt många filmer & serier har dåliga beskrivningar och är bättre än de låter.

Har ni något tips på en bra serie eller film?


Designutlottning - Avslutad.


http://thisafternoon.blogg.se/design/   <--- Klicka för att se hela designen.

Nu har du en chans att vinna en gossip girl-inspererad design till din blogg. Det är väldigt enkelt.

Du behöver bara:
Kommentera detta i inägget, med namn, mejl och bloggadress.
Skriva en förklaring för varför just du ska få designen.
Skriva vad du vill att det ska stå på headern om du vinner.

Obs, om du tävlar om designen måste jag få dina inloggningsuppgifter för att kunna fixa designen åt dig. Om det är något du inte vill så borde du inte delta.

Utlottningen är avslutat, jag kontaktar vinnaren idag!

Fejkskinnjacka.


Jag har fixat en liten uppdatering av bloggens design. Nu blev det Lucas & Peyton i headern och så lite rosa bakgrund. Det blev ganska bra faktiskt.

Har precis vart och inhandlat min fejkskinnjacka. Köpte även hårfärg, vill färga håret i en lite mer intensiv brun färg. Sedan blev det andra små nödvändiga saker att inhandla också...:)

Nu ska jag surfa lite och sedan kanske sätta på en film, har studiedag imorgon! Kram.

Bröllops duellen.


Har precis vart och sett Bröllops duellen. Älskar skådespelarna och det var vissa komiska moment. Men denna förutsägbarhet, jag har svårt för filmer som jag redan kan lista ut slutet av när den precis har börjat. Då sitter jag bara där och väntar på att de ska göra precis som jag vet att de kommer att göra.

Innan bion var jag och Cecilia på stan, köpte presenter till Anna, lite småsaker, choklad bland annat. Sedan spenderades resten av tiden på B-king där vi satt och kommenterade alla människor som gick förbi. Alltså har jag haft en bra dag, men är riktigt trött nu. Måste dock plugga en aning, men när måste man inte det?

Puss.

Samhällskunskap.


Jag borde bli galen-förklarad. Jag borde inte få vandra runt utan uppsikt i korridorerna på min skola. Inte bara det faktum att min mun bara säger en massa sjuka och galna saker hela tiden. Jag har förvandlats till en finne, en gnällig och missnöjd finne.

Och jag kan inte måla, särskilt inte i perspektiv. Jag förstår inte hur min lärare tänkte när jag fick VG, denna flicka förtjänar inte det, ett IG skulle passa mig bättre.

By the way har jag ett gigantiskt prov imorgon som jag typ inte har pluggat så mycket till alls. Det är meningen att jag ska sitta och göra det vid datorn nu. Men vad gör jag? Skriver ett meningslöst inlägg i min löjliga blogg. Gud vilken misslyckad människa jag är.

Käka en massa kakor nu, puss.

Jäklacne.


För det första är det riktigt störande att alla som gör reklam för acneproblem och sådant själva inte har en endaste jävla finne.
För den andra så har min kropp inte bara bestämt sig för att totally förvandla mitt fejs till ett finnparadis. Nejnej, jag ska också få en gigantisk rödis mitt på nästippen. Och hur lätt är det är dölja? Jag kan då svara på det att det inte går att dölja!
För det tredje så är The Kooks underbara. Lyssna människor!
Och för det fjärde tänker jag nu klicka på Spara & Publicera och sedan täcka mitt fejs av en massa acnebotemedel.

Hejdå!

Love.


Testade lite till i Photoshop. Fixade ihop ett snabbt kollage med det ultimata kärleksparet. Eller kanske inte ultimata, men de är då underbara tillsammans. Jag skulle då vilja vara Veronica...haha.

Tänkte läsa Diary of a Crush för sjuttonde gången och äta lite chips. Pusskalas.

Blends.


Jag har suttit en stund och pillat med photoshop. Håller på att lära mig "blends" alltså hur man får bilder att smälta ihop. Här över kan ni se mitt första försök. Kanske inte det vackraste, men håller fortfarande på att lära mig. Övning ger färdighet...

Nu ska jag & min nalle pyjamas sova. Godnatt!

Fridaynight.


En stor, mjuk soffa. Veronica Mars. Massvis av té. Mjukiskläder. Och så önskar jag att det hade vart choklad inblandat också...in my dreams. Kramkalas på er.

The big reason.


Detta är killen som är anledningen till att jag kollar på filmen She's the man om och om igen (han spelar en rätt stor roll i den). Hur kan man inte tycka att han är snygg?...

Vvvveronica Mars.


Nu har jag nästan kollat igenom hela första säsongen av Veronica Mars. Och ta det lungt...inte på en dag. Så besatt är jag faktiskt inte. Säger vi...

Har levt på vitt bröd idag, och lite té. Ska prova att äta middag snart...hoppas verkligen att den stannar i magen. Har mycket att plugga, men orkar inte fokusera på de små orden i böckerna. Kanske ändras det om jag är mätt!

Ha en bra kväll.

Äntligen!


Hallelulja! Jag kan nu äta vitt, rostat bröd med smör utan att det kommer upp igen. Har inte kunnat det de senaste dagarna och därför är det nu ett stort framsteg för min mage. Jag kan till och med gå omkring utan att hela rummet börjar snurra. Snart kanske jag klarar att gå upp för trappan utan att nästan svimma? Små saker gör en glad i jobbiga situationer...snart är jag frisk!

Love Actually.


Igår fick jag moderskeppet att åka till film tajm med mig för att hyra film. Det blev She's the man, Elisabethtown och Love Actually. Igår kväll såg jag på She's the man (som jag redan sätt överdrivet många gånger.) och nu ska jag bege mig mot vardagsrummet för att se på Love Actually.

Jag har sett den nån gång när den kom på tv för länge sedan, men inte sett hela. Och alla tjatar ju om den hela tiden, så nu ska jag få reda på vad det är med filmen som är så bra. Ha en fin dag, kram.

Cute.


Visst är Kristen Bell (Veronica Mars) & hennes pojkvän ursöta tillsammans? De verkar alltid njuta av varandras sällskap och skrattar mycket. Och så har Kristen riktigt snygg klädstil också...eller liknande min. Jeans, converse, skjorta. Enkelt & snyggt!


Goooood morning.


Godmorgon världen! Vilken hemsk, lång dag. Jag har nu inte ätit något som har stannat i magen på urålders tider. Det enda som jag kan äta/dricka är té. Utan mjölk!

Det enda positiva med magsjuka är att jag antagligen kommer ha gått ner en hel del när detta är över. Och vem säger nej till att bli lite smalare? Inte jag i alla fall...puss.

It's a boy girl thing.


Nell och Woody är sedan länge två svurna fiender. En dag vaknar de upp och upptäcker att de har bytt kroppar med varandra. De utnyttjar då detta för att förstöra varandras liv.

Så står det på en film sida om filmen It's a boy girl thing. Låter rätt underhållande faktiskt. Och jag behöver verkligen något som kan underhålla mig just nu.


Och killens utseende sticker ju inte i ögonen direkt...

Ha en fantastisk kväll, kram♥

What to do...


Jag är magsjuk. Yep. Kan inte äta ett skit, och inte dricka för den delen heller. Det känns som att mitt huvud kommer att explodera och jag tänker bara på mat hela tiden. Är så grymt uttråkad att jag inte vet vad jag ska ta mig till...men här är lite tips på vad man kan göra när man är sjuk.

♥ Kolla igenom gamla favorit filmer.
♥ Läs om dina favorit böcker.
♥ Sortera tidningar, kort etc.
♥ Läs en massa bloggar.

Och sedan finns det säkert andra saker att hitta på, dock fungerar inte min hjärna utan mat så därför kommer jag inte på något mer. Puss!

Tjena mittbena.



Jag har haft galet massa bloggar. Varje gång har jag tröttnat, slutat blogga, och sedan startat en ny. Men denna gång ska jag försöka stanna! Det är inte säkert att det funkar, haha. Men man kan väl försöka, right?

Nu till annat, jag har inte vart magsjuk på hundratals år (vilket betyder ca 5 år) och nu verkar det som att det inte ska få bli något år till. Hela dagen har jag känt mig sjuk, känner mig själv tillräckligt för att veta att något inte stämmer. Mår illa hela tiden. Men ska snart sätta i mig några pepparkorn (som visst ska göra susen mot magsjuka) och ignorera att min kropp inte mår bra. Jag vägrar alltså att bli sjuk...precis som man protesterar mot låga löner så protesterar jag mot magsjuka (inte värst bra jämförelse, men ni fattar)!

Hej då till alla galningar där ute.

RSS 2.0