Fredagen den 13e.


Hej sötnötar!
Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag måste läsa på om Afrika. Japp, har skjutit upp allt plugg tills det sista dagarna av lovet. Vilket jag alltid gör, och det kommer nog aldrig förändras. Men måste faktiskt plugga hårt om jag vill ha MVG, vilket jag såklart vill ha! :)

Min lilla viktnedgång går åt rätt håll. Men har bestämt mig för att inte följa någon speciell diet. Utan jag äter mindre & nyttigare än förut. Och det funkar! Man vill ju inte rulla omkring på stranden i sommar...

Grapefrukt.


Okej, har kollat runt på google i evigheter. Tillslut hittade jag grapefruktdieten. Verkar perfekt för mig. Eftersom jag vill gå ner snabbt och enkelt. Alltså ska jag äta mycket grapefrukt, dricka kaffe och äta lite ägg. Kommer nog fungera super bra! Har inte tålamod för typ, GI-metoden. Önska mig nu lycka till! :)

Godnatt.

Tyler Hilton.


I have been thinking, which I shouldn't do. Cause it gets me in trouble and farther from you. I don't want a sentimental. Short and sweet and confidential Goodbye.

Okej, om du inte vet vem han är eller inte har hört hans musik så har du missat något. Han sjunger & spelar gitarr som en gud. Lyssna bara! 

Brand new design.


The old one...

Nu så har bloggen fått en stor renovering. Blev riktigt nöjd!

Har vart riktigt duktig idag, inte ätit något onyttigt över huvudtaget. Om jag klarar det några veckor så kanske jag blir lite mindre fet. Hoppas kan man alltid...right? Nu ska jag...se på film eller något. Puss.

Förändringar.

Hej sötnosar! Twilight var lika grym som den vart de andra gångerna. Och för första gången känns det som att jag har kommit över den stora besattheten som jag hade med filmen & böckerna. Visst de är underbara. Men jag kan inte fortsätta att vara så besatt att allt jag gör är att tänka och fundera över karaktärerna och sådant. Dags att gå vidare, mot nya bra filmer & böcker!

Och så får ni ursäkta att jag har bloggat så trist det senaste, men det ska det bli ändring på. Tänkte framför allt fixa en ny design och så får vi se vad som händer. Puss.

Twilight.


Gissa vad jag ska göra nu? Gå på bio. Eller först ska jag och C dra till paprika och käka lite, och sedan på bio. Och det blir Twilight igen. Tro inte att jag är så efterbliven att jag inte har sett den ännu, för det har jag, överdrivet många gånger. Men vi tänkte se den på bio en sista gång innan den slutar gå!

Måste springa till bussen nu, puss.

Sömnproblem.


Jag har hittat en sida där man kan få lite tips om man har svårt att somna. Så tänkte dela med mig av dem. Jag har riktigt svårt att somna, det är en kamp varenda natt. Men här är några tips iallafall.

  • Tänk på ett ämne som är lagom engagerande och bara det. Tänk på samma sätt in dig i ett halvtråkigt scenario. Exakt hur du kommer att ha dina morgonrutiner imorgon, vad du kommer att äta till frukost osv. På så sätt håller du dig borta från stressande ämnen men tråkar ut hjärnan tillräckligt för att den ska koppla av.
  • Ät något sockerrikt. Först får du en sockerchock som gör dig väldigt pigg, sen sätter insulinet igång och sockerdippen gör dig "lägre" än innan. Tänk på hur man brukar känna sig efter en middag.
  • Drick mjölk eller varm choklad.
  • Acceptera faktumet att du inte kan somna eller att du kommer att få lite sömn inatt. Du kommer att få en jobbig dag imorgon men det kan lösas till viss del med kaffe och dylikt. Det är inte hela världen! Genom att acceptera detta faktum tar du bort moment-22 stressen man får. Man blir stressad över att man inte kan somna och kan inte somna för att man är stressad. Strunta i att försöka. Njut av att du, just nu, är ledig och inte behöver göra nånting istället!

  • Puss på er.


    Ikea.


    Hejhej!
    Gårdagen spenderades på ikea och att måla om. Jag köpte en snygg bokhylla och B köpte en fotölj och lite andra små saker. Sedan drog vi hem till B och målade hennes dörrar, fönsterkarmar och sådant vitt. Så mina ben har inte riktigt sina naturliga färger just nu. Får ta mig en dusch och försöka få bort all färg. Men jag får skylla mig själv, jag skrev nämligen ganska mycket på mina ben med färgen :)

    Nu ska jag kolla på avsnitten av The Hills som jag har missat. Puss.

    Shine on.


    Hej sötnötar! Har vart lite off, men det är ju första dagen på lovet! Har dock inte gjort så mycket ännu, men det är en massa dagar kvar...

    Sitter här med en vän och lyssnar på The Kooks, ska snart dra till M för att fika. Puss.

    I was a dreamer before you went and let me down.


    Hej. Har ni tänkt på hur fort saker kan förändras? Samtidigt som vissa saker tar en sådan lång tid att det inte känns som att det är möjligt...

    Du kan känna riktigt hopp, glädje, kärlek. Och sedan på några minuter så är allt borta. Sedan kan det vara tvärtom. Ena stunden är livet en plåga, och sedan kommer något, oftast en person, som gör livet värt att leva igen. Och enligt min åsikt så är det ren skit. Att man ska behöva vara beroende av att andra människor ska göra en glad. Hur fort känslor flammar upp, och sedan bleknar...

    But I miss screaming and fighting and kissing in the rain.


    Hej guys! Jag har inte hört av mig på någon dag, har haft någon slags sov-episod. Så fort jag kom hem från skolan så blev det rakt i säng och sedan väcktes jag för att duscha och plugga i någon timme, och sedan direkt i säng igen. Men nu är jag en aning piggare. Bästa vännen får mig alltid att piggna till en aning :)

    Gjorde matteprov idag, det var det svåraste matteprovet någonsin. Och jag brukar alltid vara så säker på matten, eftersom att jag har lätt för det. Eller jag brukade ha lätt för det! Min hjärna har blivit förvriden eller något. Nu plötsligt är jag duktigare i slöjd & bild än matte & svenska till exempel. Behöver nog lov...vilket jag har om exakt två dagar!

    Men nu ska jag se lite på tv eller något, puss.

    And you flashback to when he said forever and always.


    Hej sötnosar! Kom hem från skolan för en stund sedan. Det har vart en riktigt lång dag idag, och så har jag gått omkring och vart urhungrig. Vi fick något i bamba som kallades "Senapsgryta" och det fick oss att inte gå dit. Men när jag kom hem så tog jag mig lite att äta och drack lite té. Så nu mår jag en aning bättre!

    Imorgon så är de sista lektionerna inställda, så vi släpps ut från fängleset runt tolv tiden! Det betyder att jag kommer att ha hela dagen kvar när jag kommer hem. Härligt! Kanske ska ta mig en tur på stan eller något...

    Återkommer, puss. 

    Blondin vs Brunett


    Jag kan inte riktigt bestämma mig om Jesse passar bäst i Blont eller Brunt hår. Han är het i det blonda, men ursöt i det bruna. Vi kan ju konstatera att han är riktigt snygg i båda!

    Puss.

    Greek.


    Åh, jag har ju redan sett hela första säsongen av Greek. Och på kanal5 är de fortfarande inte klara med den säsongen. Det kommer ta runt ett halv år tills jag får se andra säsongen. Men jag kan inte vänta så länge...arghh.

    Jag har förresten precis färgat håret. Det blev en lite fylligare, mörkare brun färg. Har inte orkat torka året ännu, men det ser rätt bra ut. Lyckades hålla öronen borta från färgen, så de är i alla fall fortfarande hudfärgare som tur är!

    Nu ska jag plugga lite engelska, puss.

    RSS 2.0